steg 2 – dag 21 – 103,7

jag har haft en fantastisk viktminskning på 12,2 kg! Är så mycket lättare i både kropp och sinne. Kan lätt sätta på en strumpa nu – det hade jag stora problem med innan. Min andning är normaliserad och jag är så glad och nöjd. Tack för bra coachning och stöd Maud. Jag återkommer och vill ta ett bort gäng kilon till framöver …

Steg 2, dag 2 – 104,3 kg

Fr.o.m idag ska jag lägga till fettprodukter, men fortfarande inget socker eller stärkelse. Såå jäkla gott ska det bli med ägg till lunch!!!

Efter lunchen – en 500kcl-portion med biff och tomat, lite Dijon och sallad plus äggröra på två ägg, kände jag mig så däst och blev jättetrött. Tvungen att vila på soffan. Eftermiddag hängig och lite nere, käkade en halv grape och blev på bra humör igen 🙂

Upphör åxå med vägningen av maten. Den uppnådda vikten ska nu stabiliseras. Det är möjligt att behålla den här vikten (och ev tappa mer) för resten av livet. Självklart  ska jag använda de kunskaper jag fått om min kropp på resan, men … det kommer sen (steg 3) nu lägger jag till och stabiliserar.

dag 19 – vågen upp och ned …

… när jag flyttar vågen visar den annan vikt! F-n så trist – började använda ny/annan våg dag 17 och den svajar både hit och dit. Idag upp trots en äppeldag ch en god natts sömn. Maud föreslår mig att investera i en bättre våg! Joo, det blir så. Fastän hon menar att jag ju går ned ändå och det kommer visa sig vid slutvägningen.