ph-balans

förbättra ditt ph …
ta ½ tesked i 2 dl vatten/ dagligen. Vänta minst en halvtimme med att äta eller dricka. Magen har tillfälligt blivit basisk och smälter inte maten som behöver en sur miljö.

Vanligt natriumbikarbonat, som är den aktiva ingrediensen i bakpulver, har
en rad läkande effekter på kroppen – för att det ändrar och bibehåller pH-balansen och ökar syresättningen till cellerna. Bikarbonat är en helt naturlig produkt som finns i det mesta som växer. Bikarbonatet har en förmåga att neutralisera den sura magsaften, så … en halv tesked bikarbonat i ett glas vatten kan råda bukt på magkatarr.

Alla försurade människor – speciellt västerlänningar – skulle inutikalkas!
Resultatet skulle på kort tid bli en halvering av all värk, stelhet, allergisk
astma, karies, migräner, myalgier, ledbesvär, hudproblem, benskörhet,
humörsvängningar, osv.  Slutar du sedan med det som skapar samt
behåller sjukdomar t ex koffein, nikotin, gris och ost osv, så höjs förstås
friskhetsprocenten ytterligare.

BikarbonatDu kan göra ett bad, dricka det, spraya det på kroppen. Nedan redogörs för fantastiska resultat och läs hur du gör under skönhetstips.

Tar bort lukter 
En burk med lite bikarbonat under diskbänken absorberar dålig lukt.

Användare har rapporterat följande resultat i Sverige

• ”Eksemet som jag haft sedan slutet på 80-talet och som bara bleknat o blivit bättre på sommaren, har nu slutat klia o värka. Det har också bleknat och huden fjällar inte heller. Jag hoppade över en dag med fotbad och då började det klia lite. Får nog hålla på ett tag dagligdags” Kommentaren skrev hon efter att ha använt det i 3-4 dagar.
•  En kvinna som utbildat sig till andningsinstruktör hos Anders Olsson på Sorena ”Jag har en gammal ryggskada. Stress och tunga lyft gjorde att den blev värre häromdagen. Efter att ha gått böjd som en gammal gumma i ett par dagar kom jag på att jag kunde testa bikarbonatbad. Efter 15 minuter började ryggvärken släppa, och när jag efter 20 minuter gick ur badet var värken helt borta och jag kunde stå upprätt”.
•  En 63-årig fd elitfotbollspelare säger – ”Igår tränade jag riktigt hårt i 2½ timmar – 1 tim inomhusfotboll med tillhörande 3 X 3 minuters maxlöpningar och avslutning med 10 minuters trapplöpning och endast näsandning. Efteråt körde jag med Relaxatorn. En timme senare var jag på gymmet och körde 45 min styrketräning och avslutade med en mils joggning på 45 min. Jag andades genom näsan under hela träningen, avslutade med ½ tesked bikarbonat och när jag kom hem tog jag ett bikarbonat-bad. När jag steg upp ur badet kände jag mig lätt som en fjäder. Och i morse var jag hur pigg som helst. HELT otroligt, jag är ju trots allt 63 år!
• En kvinna som hostat i åtta veckor tog ½ tesked bikarbonat i glas vatten vid två tillfällen första dagen och vid ett tillfälle nästa dag. På natten efter andra dagen blev hon av med sin hosta.
• En läkare som vill börja forska om andning berättar: ”Provade med bikarbonat bara under dag två med influensa och dagen därpå kände jag mig så frisk igen att jag kunde genomföra yogapass i fyra timmar. Spännande om det kan vara så enkelt men onekligen värt fortsätta utforska.”
• En man hade haft en spricka mellan lilltån och näst minsta tån i flera år: ”Efter tre fotbad med bikarbonat hade sprickan försvunnit. Hur coolt som helst då jag testat mängder av olika saker genom åren! Har också sköljt munnen med bikarbonat och märker att tänderna blir vitare. När jag tar ett helkroppsbad blir jag otroligt avslappnad.

Detta är ett utdrag, du kan läsa mycket mer …

källa: Sanna Ehdin AnandalA