om mig

Maud E Mellström                                 CasallpåPrecioza.mindre

  • sjukgymnast med intresse för kost- & hälsofrågor
  • kundaliniyogalärare
  • informatör/designer/projektledare
  • systemisk coach
  • co-counceler

Jag delar gärna med mig av de kunskaper jag har och gläds åt att vara till stöd för andra människor i deras sökande till ett bra och glädjefyllt liv.

Jag har själv genomgått modellen med ett lyckat och hållbart resultat. För att släppa de
10 kg jag ville och behövde tog det mig 40 dgr. Viktminskningen fortsatte, efter de 30 dagarna med droppar, när jag var inne i steg 2 – utan droppar. Min upplevelse gick i en känslomässig bergochdalbana, den kantades dock hela tiden av en viss lätthet och en konstant viktminskning som gladde och uppmuntrade mig.

Under en period arbetade jag med Bülow Clinic i Stockholm, som introducerade metoden i Sverige och under 6 år arbetat med modellen med ett 100%-igt resultat.

Informatör/designer/projektledare
sedan slutet på 80-talet fram till 2003 har jag drivit egen reklambyrå, med kunder främst inom bokbranschen. Med utbildningen till informatör i bakgrunden, har jag projektlett våra kunduppdrag och även varit aktiv i design av kundprodukter. Min grafiska utbildning var  självklar för att driva verksamheten.

Systemisk coach
ett tiotal år har jag arbetat som informatör/coach till företagare. Där har mitt uppdrag varit att ge information, skapa förståelse, ge stöd och inspiration samt tillhandahålla skriven information på ett strukturerat och resultatinriktat sätt.

Co-counceler
jag har mångårig erfarenhet av att skapa en miljö för ickevärderande lyssnande, ge efterfrågad feedback och finnas till för stödjande samtal i en utvecklande process.

SPA
ett antal år (parallellt med annan verksamheten) drev jag en SPA-anläggning med bad- och bastuanläggning, massage och solarium.

 

Återförsäljare för ett av världens finaste kosttillskott – Innate Response.

INNATE_LOGO